top of page
Romantisk pakke.jpg

Romantisk pakke

Ønsker du å unnslippe hverdagens stress og skape varige minner med din kjære? Velkommen til Philipshaugen Lodge, en eksklusiv oase av ro og eleganse. Her bor dere som lakselorder i en av hotellets luksuriøse suiter, innredet med en perfekt balanse mellom komfort og romantikk. Badekåper ligger klare til bruk, og dere kan slappe av og nyte hvert øyeblikk sammen.

Start opplevelsen med et forfriskende glass musserende vin, etterfulgt av en 2-retters middag servert i hotellets sjarmerende bibliotek. Drøm dere bort i komfortable senger og våkn opp til en avslappende frokost levert direkte til deres suite. Planlegg dagen over en deilig kopp kaffe, enten det er en romantisk spasertur langs elvene eller en eventyrlysten tur i de majestetiske fjellene som omgir dere

Pakken inkluderer:

💞 Overnatting i suite
💞 Frukt, sjokolade, blomster og musserende vin ved ankomst
💞 Badekåper
💞 2-retters middag
💞 Frokost på rommet
💞 Sen utsjekk

Vinterpakke.jpg

Toppturer i Sunndalsfjella

Phillipshaugen Lodge er et perfekt utgangspunkt for toppturer i Trollheimen og Sunndalsfjella, bare 50 min fra Molde Lufthavn.

Her kan du bo i historiske omgivelser, nyte kalde forfriskninger, kortreist mat og en varm sauna etter dagens topptur. I nærheten av hotellet finner du verdens høyeste kystfjell som byr på toppturer opp mot 1800 meter høydeforskjell. Øksendalen og Sunndalsfjella på Nordmøre ligger mellom Trollheimen og Romsdalsalpene med fantastiske alpintterreng - inkludert klassikere som Dronningskrona, Kongskrona og Grøvelnebba. I Øksendalen ved Lodgen finner du spektakulære toppturer som Fløtatind, Litjskjorta og Litlgladnebba. Trolltind ved Jordalsgrenda er en nydelig og enkel topptur som anbefales på det varmeste.

For å sikre ekstra komfort etter en dag på fjellet har vi lagt med en saunapakke som inneholder to timer i privat badstu, kjøkkensjefens tapas, et glass rødvin eller øl, badekåpe og håndkle, en flaske vann og eteriske oljer. Du kan avtale tid for booking av sauna i resepsjonen ved ankomst.

Pakken inkluderer:

⛷️Overnatting i to netter inkl. frokost
⛷️ Middag begge dager
⛷️ Nistepakke begge dager
⛷️ 2 timer saunapakke 

sommertopper.jpg

Sommertopper i Sunndalsfjella

På Phillipshaugen Lodge kan du bo i historiske omgivelser, nyte kalde forfriskninger, kortreist mat og en varm sauna etter dagens topptur. 

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for bratte sommerturer i Trollheimen og Sunndalsfjella, lokalisert bare 50 min fra Molde Lufthavn. Like utenfor døren finner du noen av verdens høyeste kystfjell som byr på luftige, men trygge stier opp mot 1800 meter over havet. Øksendalen og Sunndalsfjella på Nordmøre ligger mellom Trollheimen og Romsdalsalpene. Her finner du alpine fjellstier til klassikere som Innerdalstårnet, Ekkertind og Litjkalken, men også kortere turer som Flaggnuten, Åsbrona og Kongelhjellan gir fantastisk god trening og fantastisk utsikt.

I stupbratte Litjdalen finner du den luftige jernbanetraseen Toppheis, som er et kulturminne fra utbyggingen av Aura Kraftverk. Langs Europas høyeste foss bygges verdens lengste sherpatrapp, som allerede er blitt populær blant lokalbefolkningen. Les mer om trappen her

Pakken inkluderer:

🗻 2 netter i valgt rom
🗻 Middag begge dager
🗻 Frokost begge dager
🗻 Nistepakke
🗻 2 timer saunapakke

Saunapakke inneholder 2 timer privat badstu, kjøkkensjefens tapas, et glass rødvin eller øl, badekåpe og håndkle, 1 flaske vann og eteriske oljer. Du kan avtale tid for booking av sauna i resepsjonen ved ankomst. 


Ønsker du en guide med på topptur, anbefaler vi at du kontakter booking@farout.no.

Kontakt oss

Takk! Meldingen er sendt.

bottom of page