Rommene

Phillipshaugen har totalt 25 soverom i ulik størrelse og standard. I selve lodgen har vi 10 rom, der flere av dem har panoramautsikt over Øksendalsfjellene.

I Pensjonatet har vi 14 rom av enkel, men god kvalitet. Her er det fem dobbeltrom og ti rom med fire senger. Utsikten fra disse rommene er også fantastisk!

​Begge bygningene har felles bad, som er pusset opp nylig.

​Hytten "Madagaskar" har plass til 2 personer, og husdyr er tillatt i denne hytten.

Vertskapet

Phillipshaugen Lodge ledes av Camilla Skjeggerød Jakobsen og Joar Robøle Hoberg. Vertskapet har solid utdannelse innen reiseliv og de brenner for god service, mat og drikke. Camilla og Joar har begge erfaring fra blant annet Farris Bad i Larvik, og de er lidenskapelig opptatt av lokal kultur, natur, ski,og friluftsliv.

Kjøkkenet

Maten på Phillipshaugen Lodge tilberedes med lokale råvarer. Kjøkkenet tar ingen snarveger, og vi har god erfaring med gjester som stiller krav til oss, eller har spesielle dietter. Ved spesielle kostholdskrav, er det viktig at vi får informasjon

om dette i god tid på forhånd. Middag må bestilles på forhånd.

I vår region har vi mange gode lokale produsenter, som Sunndalspotet, Tuppen & Lillemor, Tingvollost, Mosbøen gård med flere. Disse vil du finne representert i våre menyer. 

IMG_20210720_082419_746
img_20210626_112039

Takk! Meldingen er sendt.

Kontakt oss