Rommene

Phillipshaugen har totalt 25 soverom i ulik størrelse og standard. I selve lodgen har vi 10 rom, der flere av dem har panoramautsikt over Øksendalsfjellene.

I Pensjonatet har vi 15 rom av enkel, men god kvalitet. Her er det fem dobbeltrom og ti rom med fire senger. Utsikten fra disse rommene er også fantastisk!

​Begge bygningene har felles bad, som er pusset opp nylig.

​Hytten "Madagaskar" har plass til 2 personer, og husdyr er tillatt i denne hytten.

Vertskapet

Phillipshaugen Lodge ledes av Christian Steger. Christian har bred erfaring fra inn og utland og brenner for turisme, god mat og drikke og god service. Christian har erfaring fra blant annet Børsen i Svolvær og Grand Hotell i Oslo. Teamet på Phillipshaugen har dyp lidenskap for lokal kultur, service, ski, fjellklatring og friluftsliv.

Kjøkkenet

Maten på Phillipshaugen Lodge tilberedes fra bunnen av med lokale råvarer. Kjøkkenet tar ingen snarveger, og vi har god erfaring med gjester som stiller krav til oss, eller har spesielle dietter. Ved spesielle kostholdskrav, er det viktig at vi får informasjon

om dette i god tid på forhånd.

I vår region har vi mange gode lokale produsenter, som Sunndalspotet, Tuppen & Lillemor, Tingvollost, Mosbøen gård med flere. Disse vil du finne representert i våre menyer. 

Kontakt oss