Vertskapet

Phillipshaugen Lodge ledes av Camilla Skjeggerød Jakobsen og Joar Robøle Hoberg. Vertskapet har solid utdannelse innen reiseliv og de brenner for god service, mat og drikke. Camilla og Joar har begge erfaring fra blant annet Farris Bad i Larvik, og de er lidenskapelig opptatt av lokal kultur, natur, og friluftsliv.

Phillipshaugen Lodge består av to bygninger. Lodgen er bygd i 1899 av Ethelbert Lort - Phillip, og er et smykke av en bygning full av historie.
 

Fra Lodgen er det panoramautsikt fra stuer og soverom til de majestetiske Øksendalsfjellene. I stuene kan du nyte den historiske atmosfæren og slappe av i klassiske sittegrupper og chesterfieldmøbler foran en av peisene. 

 

Pensjonatet er den nyeste bygningen og ble bygd tidlig på 1980-tallet. Det har enkel standard og passer godt til gjester med lavprisbudsjett. Her finner du og et nytt og fullt utstyrt gjestekjøkken som er tilgjengelig for alle,

I tillegg har vi en liten hytte,”Madagaskar”, som er en liten hytte, som ligger tilbaketrukket og gir mulighet for fullstendig ro.

Kontakt oss

Takk! Meldingen er sendt.