top of page

Konserter & events

 

Konsertprogram høsten 2023

22.september: Elg i Øksendalen

Frontvokalisten i Dance With a Stranger har over flere år bygget opp egen solokarriere, og med tiden utviklet seg til å bli en av våre mest populære artister.

18.november

kl 16.00 Ølsmaking med Averøya Haandbryggeri

Kl 21.00  Irsk pubkveld med The Irish Sidekicks

The Irish Sidekicks er en akustisk duo som stiller med instrumenter som gitarer, banjo, mandolin og irsk bouzouki. Alt dette er med på å gjøre kvelden irsk, fuktig og troverdig. De spiller kjente irske publåter, folkrock og keltiske instrumentaler. 

9.desember

Klassisk Jul

Denne kvelden vil vi fylle de ærverdige gamle stuene med klassiske julesanger og operasvisker. Du får høre alt fra O helga natt, Jul jul strålande jul og Mitt hjerte alltid vanker til When you wish upon a star og innslag av storslagne operasvisker fra solist Sverre Johan Aal og pianist Knut Erik Jensen. Begge har lang erfaring innen opera og klassisk, og elsker å synge julemusikk!

Alle billetter på Sunndal Kulturhus hjemmesider

https://www.sunndalkulturhus.no/kulturprogram

Dersom du ønsker en helaften med middag før konsertene, kontakt oss på: info@phillipshaugen.no

 

Vennegrupper - kollega weekend

 

Phillipshaugen Lodge kan tilby en naturlig og historiske ramme rundt en samling med gode venner eller kollegaer. Vi har mange gode tips til turer, og unike steder i dalen vår Øksendal og Sunndal. 

 

Gruppene kan være på størrelse fra 10 til 30 personer. Da vil en ha Lodgen eksklusivt for seg selv gjennom helgen. I Lodgen fra 1899 har vi 10 soverom med plass til 20 personer med flotte tømmervegger. Vi har også et bygg til med 14 soverom, der det bare enkeltsenger og køyesenger. Det er felles toalett/dusj i begge bygg. 

 

Meny

 

Vi tilbyr 2 eller 3-retters middag etter hva dere ønsker. Samt frokost der en også kan smøre med seg nistepakke til dagen. 

 

Tidspunkt

 

Vi anbefaler slike arrangement i mai, juni, september og oktober. På våren er det utrolig vakkert i dalen, med grønt gress på plenen og snøhvite topper på fjellene. På høsten er det flotte høstfarger og det er lunt og koselig å sitte inne foran peisen i Lodgen.


 

Kontakt oss gjerne  på mail for et uforpliktende tilbud. Det er lurt å være tidlig ute for å sikre seg deres drømmeweekend på Phillipshaugen Lodge. 

 

Kurs og konferanse

 

Vi har moderne møtelokale i Pensjonatet med plass til opptil 50 personer. Om det er ledersamling eller et seminar, så har vi kompetanse og fasilitetene du leter etter. En kan også oppgradere møtelokale til Lodgen. Vi skreddersyr din arbeidsdag i naturlige omgivelser. 

Kontakt oss gjerne på mail for et uforpliktende tilbud.

Selskap

Vi tilbyr fine omgivelser rundt deres selskap, kanskje du ønsker å feire et bryllup, jubileum eller bare samle vennegjengen for en hyggelig kveld. Vi legger til rette for et fantastisk opphold hos oss. 

Kontakt oss gjerne på mail for et uforpliktende tilbud.

 

info@phillipshaugen.no

 

Sol_i_Skuggskog
Sinfoniettaen
Foredrag
OlePaus
IMG20220217172224
received_2624587674512145

Kontakt oss

Takk! Meldingen er sendt.

bottom of page